Een woning leegruimen? Kristal helpt u graag

Moet u een woning of appartement ontruimen door bijvoorbeeld een overlijden, scheiding, of faillissement? Dat leegruimen kan een lastige opgave zijn. Hier komt vaak veel emotie bij kijken waardoor het lastig is om dit zelf te doen. Schakel dan Kristal in.

Een dierbare verliezen geeft naast verdriet soms ook stress. Want het leegruimen kan praktisch lastig zijn doordat u het zelf heel druk heeft, lange reistijden heeft of lichamelijke beperkingen.

Schakel ons dan in voor het ontruimen van uw woning. Wij zijn dé specialist in het leegruimen van woningen in Gelderland. Met onze discrete werkwijze en goede zorg voor de inboedel, nemen wij graag de woningontruiming voor onze rekening. Ook bij een verhuizing kunnen wij uw huis leeghalen en klaar maken voor de verkoop of teruggave aan de verhuurder.

Bel ons gerust voor meer informatie.

Totale woningontruiming: laat het aan Kristal over

Als professioneel ontruimingsbedrijf hebben we ons volledig gespecialiseerd in het efficiënt en vakkundig ontruimen van woningen en appartementen. Wij verzorgen de volledige woningontruiming voor u. Dat doen we aan de hand van uw wensen en eisen, of zoals de woningbouwvereniging die vraagt bij het bezemschoon opleveren van een woning.

Wij halen het huis leeg, verwijderen desgewenst vloeren en voeren deze af. We maken natuurlijk ook voor u schoon. Daarnaast maken wij huizen weer helemaal verkoop- en verhuurklaar.

Ook eventuele kleine reparaties en werkzaamheden kunt u aan ons overlaten. Denk bijvoorbeeld aan behang verwijderen, zonneschermen weghalen, de tuin opschonen, snoeiwerk aan planten of een volledige vloer verwijderen. Zo is de woning leeg en netjes zonder zorgen.

Wat kost een ontruiming?

Denkt u erover om een huis leeg te laten ruimen en wilt u weten wat dat kost? Dat begrijpen wij heel goed.
Wat een ontruiming kost hangt af van de omvang van de woning, de hoeveelheid spullen en allerlei andere factoren. Een aantal factoren die de kosten van een huisontruiming onder andere bepalen:

  • Zijn er spullen die naar goede doelen kunnen?
  • Hebben we een container nodig voor het afvoeren van restafval of hout?
  • Wilt u het huis veegschoon opgeleverd hebben of moet er ook worden schoongemaakt?
  • Gaat het om een woning op de begane grond of (bijvoorbeeld) om een flat op de zesde verdieping?
  • Zijn er ook kluswerkzaamheden nodig?

Woningontruimingen variëren in prijs van gemiddeld € 200 tot € 3500. Neem voor een prijsopgave vrijblijvend contact met ons op.

Woningontruiming en schoonmaak