glazenwasser glasbewassing zevenaar kristal

Glasbewassing is een specialistische dienstverlening die u zeker niet mag vergeten in het algemene onderhoud van uw pand. Want schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Schoongewassen glas dankzij onze glazenwassers verlengt daarnaast ook nog de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Wilt u ook perfect schone ramen? Wij verzorgen de glasbewassing zowel binnen als buiten. Wist u trouwens dat een gevel die op het westen ligt viezer wordt dan een oostgevel? Dit komt door de wind en regen die in Nederland vaak uit het westen komt. Wij adviseren u graag over de frequentie, afgestemd op de locatie van uw bedrijfspand en ligging van de gevel. Dit speelt namelijk een belangrijke rol in de frequentie waarin onze glazenwasser het beste bij u langs kan komen.

Glasbewassing met osmose
Voor een streeploos resultaat wassen wij ramen op de traditionele manier. Mochten we raampartijen op de traditionele wijze niet kunnen bereiken, dan wassen we de ramen met telescopische glasbewassing en osmosewater. Dit is gedemineraliseerd water: puur water zonder chemische middelen. Hiermee kan ieder oppervlak veilig gereinigd worden.

Onze glazenwassers zijn gecertificeerd en werken veilig. Samen met u stellen wij een plan op maat op voor uw locatie(s), waarna we starten met inmeten van het glas. Wij adviseren u ook vrijblijvend over het schoonmaken en onderhouden van de kozijnen, houtwerk en separatieglas.

Wilt u meer weten over glasbewassing? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij komen altijd eerst kijken voordat wij u een aanbod op maat doen. Neem gerust contact op met ons kantoor op telefoonnummer 0316-341177.