Kristal Schoonmaak en ongediertebestrijding

Een echt familiebedrijf. Opgericht in 1997 door vader … en in 2018 overgenomen door zoon Jeroen. Maar dat wil niet zeggen dat vader niet meer betrokken is: ondanks zijn leeftijd werkt hij nog regelmatig mee.

Met vijfentwintig vaste medewerkers hebben we een klein maar prettig en flexibel team. Omdat wij met voornamelijk vaste medewerkers werken, hebben we ons kunnen specialiseren in wat bijzondere zaken zoals bouwschoonmaak en de schoonmaak van monumenten en kerken.

Ook ons team van plaagdierbeheersers staat dagelijks voor onze opdrachtgevers klaar, om alle voorhanden problemen op te lossen op het gebied van plaagdierbeheersing. Denk aan ratten/muizen overlast, wespenbestrijding, houtworm- en boktorbestrijding. Ook bieden zij weringsadviezen aan onze klanten om de plaagdieren te beheersen. Dat maakt ons werk interessant en uitdagend!

Bijkomend voordeel van de vaste ploeg is dat onze klanten altijd een vertrouwd gezicht zien. Wij kennen onze mensen goed dus we weten precies wie we naar een opdracht sturen. Zo houden we het contact persoonlijk en vertrouwd.

Naast onze vaste medewerkers werken we met een kleine flexibele schil van vertrouwde oproepkrachten.

Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke materialen.

kristalschoonmaak