bedwantsen verdelgen

Bedwantsen komen over de hele wereld voor. Het zijn parasieten die in gebouwen leven. Ze voeden zich meestal met het bloed van de mens. Als bedwantsen in grote aantallen in een vertrek aanwezig zijn (bijvoorbeeld in een slaapkamer), dan ruikt u een karakteristieke geur. Bedwantsen worden ten onrechte vaak wandluizen genoemd.

Schade

De bedwants komt vooral voor in slaapvertrekken . Hij heeft eenmaal per 8 dagen een bloedmaaltijd van de mens nodig. Het duurt ongeveer vijf tot tien minuten om het bloed op te zuigen. Als de bedwants zijn bloedmaaltijd heeft gehad, verdwijnt hij weer in zijn schuilplaats. Bij voorkeur verbergen ze zich bij het hoofdeinde van bedden. Door bijtwondjes ontstaan bultjes op de huid. U herkent een plaag van bedwantsen aan donkere of zwarte vlekken aan de zoom van de matras. Dit komt door de poep van de bedwants.

Bestrijding

De bestrijding gebeurt met een residueel werkend middel, wat inhoudt dat het product 6 tot 8 weken werkzaam is. Het middel wordt in naden en kieren gespoten. Omdat de bedwants zich graag bij het bed ophoudt, moeten ook de matrassen bespoten worden. Zodra de visjes in de naden en kieren of in de buurt van de matrassen kruipen en in aanraking komen met het middel zullen de visjes doodgaan. Ook zullen we twee behandelingen uit moeten voeren, omdat na de eerste behandeling niet alle bedwantsen uitgeroeid zijn. Wanneer na de tweede behandeling niet alle bedwantsen zijn uitgeroeid, komen wij kosteloos terug.