In een schone en opgeruimde omgeving is het fijner werken. Onze medewerkers kunnen tijdens kantooruren werken, maar we maken ook buiten kantooruren schoon. Wat u het prettigst vindt, uw wens staat bij ons centraal.

Tijdens kantooruren werken heeft zijn voordelen. Onze medewerkers kunnen meteen inspringen op de benodigde behoefte. Ze kunnen meteen extra werk in gang zetten, zodat u direct verder kunt. Op verzoek kunnen de medewerkers ook andere aanverwante taken uitvoeren zoals het verplaatsen van tafels, vullen van de afwasmachine en dergelijke.

Natuurlijk stellen we een basiswerkprogramma voor u op, maar onze medewerkers zijn er op ingesteld om het werk ´te zien´. Daarnaast werken we zo efficiënt mogelijk en doen we geen onnodig werk. Als een kantoor bijvoorbeeld langere tijd niet gebruikt wordt, dan hoeft dit niet schoongemaakt te worden. Daardoor blijft er tijd over voor andere werkzaamheden.

Ook kunnen we de glasbewassing van uw pand verzorgen. Wij hebben eigen medewerkers in dienst die de ramen kunnen wassen. U ziet dus altijd de vaste medewerkers die actief zijn bij ons bedrijf.

Bij ons staan het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom gebruiken onze medewerkers alleen milieuvriendelijke middelen en materialen.

Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaak en ons kwalitatief hoog niveau van ons personeel, kunnen wij u een eerlijke en goede prijs aanbieden. Wij maken alles schoon, van klein kantoor tot uw hele bedrijfspand.

Laat u verrassen door onze eerlijke prijzen en laat ons vrijblijvend een offerte maken.

glazenwasser glasbewassing zevenaar kristal