Een schone vloer is een subtiel visitekaartje voor uw organisatie. Maar krijgt u die vloer niet meer schoon en schaamt u zich wanneer er nieuwe klanten over de vloer komen? Wij staan voor u klaar om uw vloeren weer spic en span te maken!

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

  • Stenen vloeren en gietvloeren schrobben
  • Linoleumvloeren coaten en recoaten, strippen en sprayen
  • PVC vloeren reinigen, of deze voorzien van een nieuwe toplaag
  • Tapijt en vloerbedekking reinigen en beschermen

Sterk vervuilde vloerbedekking, beschadigd linoleum, marmer of betonvloeren: dat vraagt om professionele schoonmaak. Kristal heeft ervaring met specialistisch vloeronderhoud in kantoorgebouwen, maar ook in kinderdagverblijven, scholen, theaters, sanitaire was-, kleed- en zwemruimten en industriële bedrijfsgebouwen. Onze goed opgeleide en ervaren vakmensen zorgen er met uitstekend schoonmaakmateriaal voor dat alles snel weer representatief en fris is.

Neem contact met ons op voor een schone vloer

Vloeronderhoud

De vloer is de basis van ieder gebouw. Zorg dat u kunt terugvallen op professioneel onderhoud, dat op tijd, volgens de juiste methoden en met de juiste middelen wordt uitgevoerd. Bij Kristal zijn we vertrouwd met alle soorten vloeren: van hout tot kunststof en van harde vloeren tot zachte materialen. Iedere soort vloer vraagt om een andere behandeling. Materialen als hout en natuursteen vragen om een zachte reiniging en hebben regelmatig voeding nodig om mooi te blijven. Vloeren van beton, marmoleum, siergrind, pvc, sanitaire vloeren en sportvloeren hebben weer een andere methode nodig.

Onderhoudsplan

Wij reinigen, conserveren en polijsten. Dankzij onze jarenlange kennis kunnen we u altijd goed adviseren. We leggen onze afspraken vast in een onderhoudsplan, dat past bij uw budget en de eisen van het materiaal.

Tapijtreiniging

Tapijt, het is een fijne geluidsdemper en het geeft een warme sfeer aan een ruimte. Onze schoonmaakspecialisten weten alles over tapijtvloeren. We weten ook hoe een ongelukje met een kop koffie dat hele tapijt kan verpesten. Maar samen met onze leveranciers ontwikkelden wij manieren om uw vloer in topconditie te houden. Dit kan via de Bonnetmethode voor de oppervlakkige schoonmaak of via de spray extract methode voor de meer diepe reiniging. Zo kunt u de duurzaamheid van uw mooie tapijt verlengen. Ook uw beklede stoelen reinigen we op professionele wijze. Dat zit een stuk lekkerder!

Onderhoud met zekerheid

Wanneer u kiest voor vloeronderhoud door Kristal, weet u waar u aan toe bent. We stellen samen met u de juiste methode voor reiniging en behandeling op. U krijgt snel en duidelijk inzicht in de kosten voor het onderhoud van uw vloer. Daarnaast adviseren we u ook over periodiek onderhoud om uw vloer in topconditie te houden.

Wilt u ook een mooie vloer in topconditie? Bel ons voor een afspraak!

img-vloeronderhoud