anti vogel pinnen laten plaatsen

In steden en bij gebouwen kunnen duiven en andere vogels flinke overlast veroorzaken. Zitten er veel duiven bij een gebouw, dan kunnen hun uitwerpselen zelfs ziekten veroorzaken. Schakel ons in om dit voor u te voorkomen.

Vogelwering

Wij kunnen twee verschillende soorten vogelwering aanbrengen. Wij plaatsen netten en pinsystemen. De prijzen van het plaatsen van de systemen zijn op aanvraag.

Pinsystemen

De pinnen zijn ontworpen voor een doeltreffende en humane bestrijding van het probleem van stedelijke vogels. De pinnen beschermen gebouwen tegen duiven in een grote verscheidenheid van situaties, zoals overnachtingplaatsen van vogels en plaatsen waar overdag overlast is van vogels.

Bij een pinsysteem zijn er vier verschillende pinnensoorten te plaatsen. Dit is afhankelijk van de breedte van het gebouw, de intensiteit van de overlast en het soort vogel dat de overlast veroorzaakt. Alle pinnen zijn gemaakt van roestvrij staal. Ze zullen daarom een lange levensduur hebben. De P14 wordt bijvoorbeeld gebruikt op smalle richels of op leidingwerk.