Schoonmaak

Schoonmaak op maat

Het is fijn en prettig werken in een schone en opgeruimde omgeving. Onze vaste medewerkers kunnen tijdens kantooruren werken, maar ook buiten kantooruren. Wat u het prettigst vindt. Tijdens kantooruren werken heeft zijn voordelen. Onze medewerkers kunnen meteen inspringen op de benodigde behoefte. Zij kunnen meteen extra werk in gang zetten zodat u meteen verder kunt. Op verzoek kunnen de medewerkers meerdere taken uitvoeren, denk aan alle voorhanden werkzaamheden. Zoals het verplaatsen van tafels, vullen van de afwasmachine etcetera. 

Er wordt natuurlijk een basiswerkprogramma voor u opgesteld, maar onze medewerkers zijn ingesteld om het werk ´te zien´. Als er een gedurende tijd een kantoor niet gebruikt wordt, dan hoeft deze niet schoongemaakt te worden, daardoor blijft er tijd over voor andere werkzaamheden.

Bij ons staat het milieu hoog in het vaandel, daarom gebruiken onze medewerkers alleen milieuvriendelijke middelen en materialen. 

Onder de dagelijkse reiniging van uw kantoorpand wordt onder andere verstaan:

Het stofzuigen van de vloeren

Het nat reinigen van de vloeren

Het nat reinigen van liggende vlakken

Het schoonhouden van de sanitaire ruimten

Ook kunnen we de glasbewassing van uw pand verzorgen. Wij hebben eigen medewerkers in dienst die glasbewassing kunnen verzorgen. U ziet dus altijd de vaste medewerkers die actief zijn bij ons bedrijf.

Door de jarenlange ervaring in de schoonmaak en ons kwalitatief hoog niveau van ons personeel, kunnen wij u een eerlijke en goede prijs aanbieden. Wij maken alles schoon. Van klein kantoor tot uw hele bedrijfspand. 
Laat u verrassen door onze eerlijke prijzen en laat ons vrijblijvend een offerte maken.

 

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met telefoonnummer:
0316 – 341177 of 0313 – 421338